طرز تهیه سالاد اسفناج و سیب زمینی

طرز تهیه سالاد اسفناج و سیب زمینی

طرز تهیه سالاد اسفناج و سیب زمینی

سس سیر این سالاد سالم به آن طعم بی نظیری می دهد. فقط ۷۵ واحد کالری دارد و این سالاد سرشار از اسیدفولیک است.

مواد لازم برایسالاد اسفناج و سیب زمینی با سس سیر :

اسفناج خرد شده      ۱ فنجان

سیب زمینی پخته خرد شده (در صورت دلخواه با پوست)     ۲ فنجان

نمک     به مقدار لازم

مواد لازم سس سیر:

آبلیمو      ۱ قاشق چایخوری

پودر شیر     ۱ قاشق چایخوری

پودر خردل     نصف قاشق چایخوری

سیر خرد شده     ۱ قاشق غذاخوری

کشک کم چرب      ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد اسفناج و سیب زمینی با سس سیر :

مواد تشکیل دهنده سس را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و تا زمانی که صاف و یکدست شود هم بزنید. بعد آن را داخل یخچال قرار داده تا خنک شود. برای نیم ساعت اسفناج را در یک ظرف پر از آب سرد قرار بدهید. بعد از این زمان آبکشی کرده و داخل یک پارچه در یخچال بگذارید تا زمانی که بخواهید آن را سرو کنید.   سیب زمینی ها را هم داخل یخچال بگذارید. برای سرو سالاد، اسفناج و سیب زمینی را ترکیب کرده و کمی نمک روی آن بپاشید، سس را روی آن ریخته و خوب هم بزنید و سرو کنید .

طرز تهیه سالاد اسفناج و سیب زمینی

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.