طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی

دلمه قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی ,دلمه قارچ و سیب زمینی,غذا با قارچ و سیب زمینی و فلفل دلمه

آموزش آشپزی و دستور پخت انواع غذاهای رژیمی خوشمزه ایرانی و خارجی

مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :

سیب زمینی     ۱ کیلوگرم

تخم مرغ      ۱ عدد

آرد      یک دوم پیمانه

نمک      به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده)     ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه     به مقدار لازم

روغن     به مقدار لازم

دلمه قارچ و سیب زمینی

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :

قارچ (خرد شده)      ۳۰۰ گرم

روغن      ۳ قاشق سوپخوری

پیاز (ریز خرد شده)      ۱ عدد

شبت (خرد شده)      به مقدار لازم

نمک     به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده)     به مقدار لازم

دلمه قارچ ,دلمه سیب زمینی ,دلمه سیب زمینی پخته

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :

شما برای تهیه مواد داخل دلمه سیب زمینی ابتدا مقداری روغن را گرم نموده و بعد از آن

پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید زمانی که پیاز تغییر رنگ داد قارچ را هم اضافه کنید ,

زمانی که آب قارچ درون روغن گرفته شد مقداری نمک و فلفل سیاه و پس از آن شبت

خرد شده را به مواد درون تابه اضافه کنید . اکنون مواد داخلی دلمه آماده شده است .

حالا نوبت آماده کردن سیب زمینی ها میباشد بعد از آب پز کردن آنها پوستشان را گرفته

و له کنید . بعد از انجام این کار تخم مرغ , آرد و ادویه ای که در اختیار داریم را به مواد اضافه

میکنیم , این مواد را بخوبی با هم مخلوط نموده و به اندازه دلخواه از خمیری که با سیب زمینی

اماده کرده ایم برداشته در کف دست پهن کرده حالا درون آنرا با مایه دلمه قارچ پر میکنیم حالا

باید آنرا در روغن سرخ کنیم زمانی که طلایی رنگ و برشته شد دلمه ما آماده سرو شده است .

دلمه قارچ و سیب زمینی

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.