آموزش طرز تهیه ترشی ذرت حلقه ای و یا ریز و خرد شده

آموزش طرز تهیه ترشی ذرت حلقه ای و یا ریز و خرد شده

مواد لازم برای تهیه ترشی ذرت حلقه ای :

پیاز متوسط       یک عدد

خیار       یک عدد

فلفل      یک عدد

گوجه‌ فرنگی       دو عدد

سرکه سیب     دو پیمانه

ذرت     دو پیمانه

آب     نصف پیمانه

شکر     یک سوم پیمانه

زردچوبه     نصف قاشق چایخوری

خردل     یک قاشق چایخوری

آرد ذرت     یک قاشق سوپخوری

گلپر     یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه ترشی ذرت شیرین خانگی :

پالاما آرشیو آشپزی قسمت غذاهای گیاهی » در شروع عملیات پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد نموده و پس از آن گوجه ‌فرنگی را هم رنده کنید و به همراه ذرتی که در اختیار دارید به مواد اضافه نمایید . سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه‌ ها را به مواد ترشی افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا جوش آید.حرارت را کمتر از قبل کرده و در قابلمه را گذاشته و تا حدود ۴۰ دقیقه آرام بجوشانید . سپس ترشی ذرت خود را داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید تا حسابی جا افتاده شود و آماده سرو شود .

آموزش طرز تهیه ترشی ذرت حلقه ای و یا ریز و خرد شده

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.