آموزش کوتاه و مفید طرز تهیه مربای زردآلو تاره در خانه

آموزش کوتاه و مفید طرز تهیه مربای زردآلو تاره در خانه

مربای زردآلو ,مربای زردآلو مجلسی ,مربای زردالوی تازه

آشنایی با روش پخت و تهیه مربای زردآلو تازه مربایی خوش طعم و خوش عطر

مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو تازه و خوشمزه :

آب       ۲ لیوان

شکر       یک کیلو

آبلیمو       ۲ قاشق غذا خوری

زرد آلوی تقریباً سفت      دو کیلو

مربای زردآلو ,مربای زردآلو مجلسی ,مربای زردالوی تازه

آشنایی با روش پخت و تهیه مربای زردآلو تازه مربایی خوش طعم و خوش عطر

مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو : با شروع خرداد ماه و رسیدن میوه هایی مانند گیلاس و زردآلو زنان هنرمند و با ذوق میتوانند از این میوه های خوشمزه مربا تهیه نمایند , در ادامه تاپیک میتوانید با طرز تهیه مربای زردآلو اشنا شوید , زرد آلوها را شسته و پس از آن هسته های آنها را با دقت درآورید و کنار بگذارید . شکر را با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد. وقتی شربت قوام آمد، بگذارید تا خنک شود. سپس زردآلوها را درشربت بریزید. ظرف را روی حرارت ملایم و یکنواخت قراردهید تا شربت بجوشد و زردآلوها بپزد ولی له نشود. در انتها آبلیمو را هم اضافه کنید و بعد از قوام آمدن شربت ، ظرف را از روی حرارت بردارید . اجازه دهید تا مربای زردآلو خنک شود . سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهدارید .

آموزش کوتاه و مفید طرز تهیه مربای زردآلو تاره در خانه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.