آشپزی فرنگی و طرز تهیه بیف استروگانف خوشمزه با خامه و قارچ

آشپزی فرنگی و طرز تهیه بیف استروگانف خوشمزه با خامه و قارچ

بیف استروگانف ,طرز تهیه بیف استروگانف ,دستور پخت بیف استروگانف

مواد لازم برای تهیه بیف استروگانف کلاسیک :

خردل :♦: یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :♦: به اندازه کافی

روغن زیتون :♦: ۵ قاشق سوپخوری

گوشت فیله :♦: یک کیلو

قارچ :♦: ۵۰۰ گرم

لیموترش :♦: یک عدد

پیاز درشت :♦: یک عدد

خامه :♦: ۲/۱ لیتر

غذاهای روسی ,آشپزی روسی ,آشپزی

بیف استروگانف خوشمزه ,بیف استروگانف با قارچ ,بیف استروگانف با خامه

طرز تهیه بیف استروگانف با قارچ :

برای شروع آشپزی یه سراغ پیازها رفته و پس از اینکه پیاز را پوست گرفتیم و در ابعاد کوچک خرد کردیم قارچ را هم پس از شستسو مناسب ترجیحا استفاده از مواد ضدعفونی کننده خشک میکنیم با کمک یک دستمال مناسب برای اینکه رنگ قارچ تیره و سیاه نشود چند قطره آبلیمو بر روی قارچ ها میریزیم قارچ ها را هم در ابعاد کوچک خرد میکنیم تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم مقداری روغن در تابه ریخته و پس از آن پیاز و قارچ را درون تابه ریخته و این دو را همزمان تفت میدهیم . زمانی که به آب افتاد در تابه را برای ۱۰ دقیقه میگذاریم تا با بخار درون تابه مواد بخوبی نیم پز شوند . 

غذاهای روسی ,آشپزی روسی ,آشپزی

بیف استروگانف روسی,بیف استروگانف فرانسوی,بیف استروگانف با گوشت

در طول این مدت زمان گوشت را بصورت ورقه ورقه های نیم سانتی برش میزنیم حالا هر کدام از ورقه ها را به صورت خلال های نیم سانتی برش میزنیم . حالا در تابه را برداشته و مقداری روغن سرخ کردنی به آن اضافه میکنیم وقتی که روغن داغ شد برش های کوچک گوشت را هم اضافه میکنیم به پیاز و قارچ درون تابه . در مرحله بعدی خردل را بر روی گوشت ها ریخته مواد را هم زده در همین حین نمک و فلفل را هم به مواد اضافه میکنیم در مرحله پایانی خامه را به بیف استروگانف اضافه میکنیم و جازه میدهیم تا غذای ما حسابی جاافتاده شود . اکنون بیف استروگانف شما آماده سرو میباشد امید است مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد و تا درودی دیگر بدرود .

غذاهای روسی ,آشپزی روسی ,آشپزی

آشپزی فرنگی و طرز تهیه بیف استروگانف خوشمزه با خامه و قارچ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.