طرز تهیه کیک یزدی خانگی مخصوص و خومشزه مجلسی +عکس تزیین

طرز تهیه کیک یزدی خانگی مخصوص و خومشزه مجلسی +عکس تزیین

کیک یزدی ,طرز تهیه کیک یزدی ,دستور پخت کیک یزدی

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی :

تخم مرغ :♦: ۴ عدد

شکر :♦: ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه)

هل :♦: یک قاشق مرباخوری

ماست :♦: یک پیمانه سرخالی

آرد سفید :♦: ۲۲۵ گرم( ۲ پیمانه)

بیکینگ پودر :♦: یک قاشق مرباخوری

روغن جامد یا کره :♦: ۱۵۰ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی)

نمک میوه ( جوش شیرین) :♦: یک قاشق چایخوری

کشمش و خلال پسته :♦: در صورت دلخواه مقداری

طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی در منزل

کیک یزدی خانگی ,کیک یزدی خوشمزه ,کیک یزدی مجلسی

طرز تهیه سنتی کیک یزدی ساده :

برای شروع تهیه شیرینی خانگی در ابندای آشپزی , تخم مرغ و شکر را مخلوط میکنیم سپس آنها را هم میزنیم ظرف مورد نظر را در یک قابلمه آب گرم قرار میدهیم تخم مرغ را دوباره هم میزنیم تا زمانی که شکر در آن حل شود مایه ما که کمی گرم شد آنرا از کاسه خارج میکنیم و دوباره مشغول هم زدن آن میشویم تا کمی سرد شود . در مرحله بعد آرد را به آن اضافه میکنیم پس از آن نمک میوه و بیکینگ پودر را همراه با هل در مقداری ماست حل میکنیم این مواد را حالا با مخلوط آرد و تخم مرغ ترکیب میکنیم .

طرز تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد گندم

کیک یزدی قنادی ,کیک یزدی خوب ,کیک یزدی مخصوص یزد

روغن ما پس از آنکه کمی شل شد به مواد بالا اضافه میکنیم . به سراغ قالب های کیک یزدی رفته و پس از آنکه قالب ها را چرب کردیم مایه کیک یزدی را در آنها میریزیم . دمای فر را بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم میکنیم قالب ها را در سینی فر قرار میدهیم و برای مدت زمان ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم . زمانی که کیک یزدی شما پف کرد و طلایی رنگ شد آماده شده است . نکته : پس از آنکه کیک یزدی سرد شد آنها را از درون قالب خارج کنید .

طرز تهیه شیرینی با بیسکویت

طرز تهیه کیک یزدی خانگی مخصوص و خومشزه مجلسی +عکس تزیین

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.