طرز تهیه خوراک بابا قنوش لبنانی بعنوان دسر و پیش غذا

طرز تهیه خوراک بابا قنوش لبنانی بعنوان دسر و پیش غذا

 بابا قنوش ,طرز تهیه بابا قنوش ,دستور پخت بابا قنوش

مواد لازم برای تهیه بابا غنوج لبنانی :

بادمجان متوسط :♦: ۳ – ۵ عدد

ارده :♦: ¼ پیمانه

آب لیمو :♦: ¼ پیمانه

حبه سیر، ریز خرد کرده :♦: ۲ تا ۳ عدد

زیره سبز :♦: ¼ قاشق چای خوری

نمک :♦: ½ قاشق چای خوری

آب :♦: ۱/۳ پیمانه

برگ جعفری تازه :♦: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

روغن زیتون :♦: ۱ قاشق غذا خوری

دارچین :♦: به مقدار لازم

خوراک بلدرچین ,طرز تهیه خوراک بلدرچین ,دستور پخت خوراک بلدرچین

خوراک بابا قنوش ,دسر بابا قنوش ,پیش غذا بابا قنوش

طرز تهیه دسر و پیش غذای لبنانی بابا قنوش :

برای شروع آشپزی به سراغ بادمجان ها رفته و پس از شست شو بادمجان ها را بر روی حرارت اجاق گاز و یا ذغال قرار میدهیم تا کبابی شوند . مدت زمان لازم برای کبابی شدن بادمجان ها ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میباشد . شما بادمجان ها را بر روی حرارت دائم بچرخانید تا تمامی قسمت های بادمجان کبابی شود . حالا بسراغ الباقی مواد رفته ارده را هم با آب مخلوط میکنیم و مشغول به هم زدن آن میشویم

طرز تهیه خوراک رژیمی گیاهی ,خوراک رژیمی خوشمزه ,انواع خوراک رژیمی

طرز تهیه بابا قانوش ,غذای لبنانی بابا غنوج ,دستور پخت بابا قانوش

در همین حال آب لیمو و سیر و زیره را همراه با مقداری نمک به سایر مواد اضافه میکنیم . در مرحله بعدی پس از خنک شدن بادمجان ها پوست آنها را گرفته و با موادی که ترکیب کرده بودیم مخلوط میکنیم میتوانیم همه مواد را در غذا ساز بریزیم تا غذای ما کاملا یکدست و شکیل شود . در ضمن اگر علاقه مند به استفاده از ماست در غذا هستید میتوانید به دسر باباقنوش ماست را هم اضافه نمایید . اکنون خوراک باباقنوش شما اماده شده و برای تزیین غذا میتوانید از روغن زیتون و یا جعفری خرد شده و حتی دانه های انار و داچین نیز استفاده نمایید . امیدواریم از تهیه این پیش غذای لبنانی لذت کافی را برده باشید .

خوراک مرغ ایتالیایی ,خوراک مرغ مجلسی ,طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی

طرز تهیه خوراک بابا قنوش لبنانی بعنوان دسر و پیش غذا

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.