طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه یونانی با سس جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه یونانی با سس جوجه کباب

جوجه کباب یونانی , طرز تهیه جوجه کباب یونانی ,دستور پخت جوجه کباب یونانی

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب یونانی :

سینه مرغ :♦: مکعبی خرد شده ۹۰۰ گرم

پیاز شیرین :♦: ۴ قارچ شده یک عدد

فلفل دلمه سبز خرد شده :♦: یک عدد

فلفل دلمه قرمز خرد شده :♦: یک عدد

جعفری خرد شده :♦: ۲ قاشق غذاخوری

پودر اورگانو :♦: ۲ قاشق غذاخوری

سس دیژون :♦: ۲ قاشق غذاخوری

پودر رزماری :♦: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه :♦: یک قاشق چایخوری 

پودر آویشن :♦: یک قاشق چایخوری

سیر خرد شده :♦: ۲ حبه

روغن زیتون :♦: نصف فنجان

آب لیموی تازه :♦: یک چهارم فنجان

جوجه کباب ,طرز تهیه جوجه کباب , دستور پخت جوجه کباب

جوجه کباب یونانی خوشمزه ,جوجه کباب یونانی مجلسی ,جوجه کباب یونانی ترش

دستور پخت جوجه کباب یونانی :

برای اینکه هنر آشپزی ما کامل باشد و در پایان ما یک جوجه کباب یونانی خوشمزه و خوش عطر داشته باشیم باید سس مخصوص جوجه کباب یونانی خود را بخوبی درست کنیم و از مواد خوب و خوش عطری برای تهیه سس استفاده کنیم . در ابتدای آشپزی خود تمامی موادی را که ذکر شده با هم مخلوط میکنیم در یک کاسه نسبتا بزرگ که تمامی مواد را همراه با سینه مورغ در خود جای دهد .

طرز تهیه کباب سبزیجات یونانی ,کباب سبزیجات ,کباب یونانی

هنگامی که سس را تهیه نمودید مرغ ها را در کاسه ریخته و به آن فلفل دلمه ای و پیازهای خرد شده را هم اضافه میکنیم . تمامی قسمت های مرغ را با سس آغشته کرده بر روی کاسه یک سلفون کشیده و ظرف را برای مدت زمان ۲۴ ساعت در درون یجچال قرار میدهیم تا کاملا جوجه کباب یونانی ما جاافتاده و طعم دار شود . پس از انجام این کار میتوانید جوجه ها را به سیخ کشیده و با حرارت ملایم کباب پز یا ذغال های سرخ شده اماده نمایید .

آموزش و نحوه طبخ تاس کباب خوشمزه دارچینی

جوجه کباب خوشمزه ,جوجه کباب بدون فر ,انواع جوجه کباب

هنگامی که جوجه کباب یونانی شما بر روی ذغال قرار دارد نیازی به باد زدن نیست چون این کار باعث سوخته شده جوجه ها میشود . با سایت تفریحی پالاما همراه شوید و از دستور پخت انواع غذاهای ایرانی و غذاهای فرنگی استفاده نمایید .

طرز تهیه کباب ژاپنی ,جوجه کباب ژاپنی ,کباب ژاپنی

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه یونانی با سس جوجه کباب

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.