طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی خوشمزه و مجلسی در فر با پنیر پیتزا

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی خوشمزه و مجلسی در فر با پنیر پیتزا

رولت گوشت فرانسوی ,طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی ,دستور پخت رولت گوشت فرانسوی

آموزش آشپزی بین المللی و آشنایی با طرز تهیه غذاهای فرنگی با گوشت چرخ کرده و حلال

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت فرانسوی :

گوشت چرخ کرده کم چرب :•: ۶۰۰ گرم

فیله مرغ :•: ۲ عدد

جعفری و شوید :•: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ :•: ۳ عدد

پنیر موتزارلای رنده شده :•: ۵۰ گرم

زعفران :•: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

روغن مایع :•: ۱ پیمانه

پیاز :•: ۲ عدد متوسط

آشپزی ایرانی,آشپزی با مرغ,آشپزی رنگین,آموزش آشپزی,هنر آشپزی,سایت آشپزی

رولت گوشت فرانسوی ,رولت گوشت خانگی ,رولت گوشت خوشمزه

طرز تهیه رولت گوشت خانگی فرانسوی :

برای شروع گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط میکنیم پس از آن نمک و فلفل را همراه با تخم مرغ به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم در همان حال که گوشت را مخلوط میکنیم سبزیجات و زعفران آب شده را هم به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم . گوشت را بر روی فویل آلومینیومی که قبلا چرب کرده ایم پهن میکنیم حالا باید فیله مرغ و پس از آن پنیر موتزارلای رنده شده را بر روی گوشت چرخ کرده قرار دهیم .

آشپزی ایرانی,آشپزی با مرغ,آشپزی رنگین,آموزش آشپزی,هنر آشپزی,سایت آشپزی

رولت گوشت مجلسی ,رولت گوشت در فر ,رولت گوشت با پنیر پیتزا

در مرحله بعد گوشت را با موادی که بر روی آن قرار داده ایم رول میکنیم . فر را روشن نموده و درجه آن را بر روی ۲۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم رولت گوشت فرانسوی را برای ۳۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم . در نهایت می توانید رولت گوشت فرانسوی را همراه برش های لیموترش و گوجه فرنگی و جعفری تزیین نمایید و سرو کنید.

آشپزی ایرانی,آشپزی با مرغ,آشپزی رنگین,آموزش آشپزی,هنر آشپزی,سایت آشپزی

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی خوشمزه و مجلسی در فر با پنیر پیتزا

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.