آموزش تهیه و دستور پخت کیک برنجی کره ای و ژاپنی غذای چینی

آموزش تهیه و دستور پخت کیک برنجی کره ای و ژاپنی غذای چینی

کیک برنجی ,دستور پخت کیک برنجی ,طرز تهیه کیک برنجی

آموزش اشپزی و نحوه تهیه و طبخ انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و مقوی

مواد لازم برای تهیه کیک برنجی :

آب :♦: ۴ فنجان

پودر هل :♦: تعدادی

شیره قند :♦: ۴ فنجان

برنج هندی :♦: ۴ فنجان

بادام هندی :♦: ۲۵ گرم

نارگیل مکعبی خرد شده :♦: به مقدار لازم

آشپزی ایرانی,آشپزی با مرغ,آشپزی رنگین

کیک برنجی کره ای ,کیک برنجی چینی ,کیک برنجی ژاپنی

طرز تهیه کیک برنجی کره ای :

برای تهیه کیک برنجی باید یک شب جلوتر برنج خود را خیس نمایید فرا صبح آب برنج را بگیرید و پس از آنکه برنج شما خشک شد آن را آسیاب نمایید . برنج را کنار گذاشته و به سراغ یک ظرف مناسب برای تهیه کیک برنجی رفته داخل ظرف آب ریخته حالا ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم بعد از گذشت ۵ دقیقه بادام هندی را درون ظرف ریخته سپس نارگیل و هل و شیره قند را هم اضافه میکنیم .

زمانی که مواد درون قابلمه شروع به جوشیدن نمود برنج را هم با مواد درون قابلمه مخلوط میکنیم زمانی که مواد درون ظرف شما نرم شدند اجاق گاز را خاموش نمایید تا کیک برنجی سرد شود . به سراغ سینی فر رفته و آنرا با روغن و یا کره آب شده چرب نمایید .

طرز تهیه پن کیک برنج و سبزیجات

خواص کیک برنجی ,کیک برنجی تند ,کیک برنجی بدون فر

حالا مواد درون ظرف را درون سینی فر ریخته و بر روی آن روعن بریزید حالا سینی را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم . وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شودسپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید روی کیک برنجی روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

طرز تهیه کباب ژاپنی

آموزش تهیه و دستور پخت کیک برنجی کره ای و ژاپنی غذای چینی

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.