طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با عدس و گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با عدس و گوشت خوشمزه و مجلسی

حلیم بادمجان ,طرز تهیه حلیم بادمجان ,دستور پخت حلیم بادمجان

هنر آشپزی و آشنابی با طرز تهیه انواع غذاهای اصیل ایرانی خوشمزه و ساده

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان برای چهار نفر :

بادمجان :♦: یک کیلو

گوشت :♦: نیم کیلو

عدس :♦: ۱۵۰ گرم

کشک :♦: ۳۰۰ گرم

پیاز داغ :♦: به مقدار لازم

سیرداغ :♦: به مقدار لازم

مغز گردوی خردشده :♦: به مقدار لازم

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان خوشمزه

حلیم بادمجان اصفهانی ,حلیم بادمجان با عدس ,حلیم بادمجان مجلسی

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی :

یکی از نکات مهم ار سرخ کردن بادمجان این میباشد که وقتی پوست بادمجان را گرفتید روی آنها نمک بپاشید این کار شما باعث میشود آب بادمجان گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند . بعد از اینکه بادمجان ها را با حرارت ملایم اجاق گاز سرخ نمودید سرخ نمودن با حرارت ملایم باعث مغز پخت شدن آنها میشود .

در ظرفی جداگانه عدس و گوشت موجود را میپزیم این نکته را هم فراموش نکنید که چربی گوشت شما قبل از اینکه آنرا در قابلمه بگذارید باید گرفته شود . مناسب ترین گوشت برای حلیم بادمجان گوشت گردن است . در مرحله بعد گوشت و عدس را همراه با بادمجانی که سرخ نموده اید مخلوط میکنیم این مواد را میتوانید در غذا ساز با هم ترکیب نمایید و یا بکوبید بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا غذای ما کاملا جا افتاده شود .

طرز تهیه میرزا قاسمی رشتی خوشمزه

حلیم بادمجان خانگی ,حلیم بادمجان مخصوص ,حلیم بادمجان سنتی

شما برای تزیین حلیم بادمجان میتوانید از کشک و پیاز داغ همچنین سیر و گردوی خرد شده استفاده نمایید . ناگفته نماند استفاده از نعناع داغ هم طعم خاص و فوق العاده ای را به حلیم بادمجان خواهد داد . حلیم بادمجان نیز از غذاهای سرد بشمار میرود .

طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با عدس و گوشت خوشمزه و مجلسی

امتیاز 5.00 ( 1 رای )

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.