اموزش آشپزی و طرز تهیه آش بادمجان و عدس بدون گوشت خوشمزه

اموزش آشپزی و طرز تهیه آش بادمجان و عدس بدون گوشت خوشمزه

آش بادمجان ,طرز تهیه آش بادمجان ,دستور پخت آش بادمجان

آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی بدون گوشت خوشمزه و مجلسی

مواد لازم برای تهیه آش بادمجان :

عدس :♦: یک پیمانه

نخود :♦: نصف پیمانه

بلغور گندم :♦: یک پیمانه

لوبیا قرمز :♦: نصف پیمانه

قلم گوسفند :♦: یک عدد

لوبیا سفید :♦: نصف پیمانه

کشک :♦: یک شیشه متوسط

بادمجان سرخ شده :♦: یک کیلوگرم

پیاز داغ و نعنا داغ :♦: به میزان دلخواه

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه :♦: به مقدار لازم

آش رشته ,طرز تهیه آش رشته ,دستور پخت آش رشته

آش بادمجان ملایر ,آش بادمجان بروجرد ,آش بادمجان نهاوند

روش تهیه آش بادمجان :

برای تهیه آش بادمجان در ابتدای آشپزی حبوبات را به صورت جداگانه میپزیم . بعد از حبوبات به سراغ قلم گوسفند رفته وآن را با حدودا یک لیتر آب میپزیم تا نرم شود . در مرحله بعد به سراغ بلغورها رفته و پس از شستن انها را در حدود یک ساعت در آب میخیسانیم سپس بلغورها را همراه با حبوبات به آب قلم اضافه میکنیم .

حالا زمان اضافه نمودن کشک و پیاز سرخ شده همراه با بادمجانی که قبلا سرخ کرده اید فرا رسیده است , بعد از اضافه نمودن این مواد , ادویه ( زردچوبه و فلفل سیاه ) را هم به آش بادمجان اضافه کنید . حرارت اجاق گاز را ملایم کنید تا آش بادمجان کاملا جا بیفتد . از الباقی کشک برای تزیین آش بادمجان استفاده نمایید . اگر به قلم گوسفند دسترسی ندارید شما میتوانید عصاره گوشت گوسفندی را جایگزین آن نمایید .

آش دوغ ,طرز تهیه آش دوغ ,دستور پخت آش دوغ

آش بادمجان خوشمزه ,آش بادمجان ساده ,آش بادمجان بدون گوشت

اموزش آشپزی و طرز تهیه آش بادمجان و عدس بدون گوشت خوشمزه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.