آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه برای زمستان

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه برای زمستان

سوپ هویج و زنجبیل ,طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل,دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل مقوی و مناسب برای فصل زمستان

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج و زنجبیل

هویج :♦: نیم کیلو

پیاز متوسط :♦: یک عدد

کرفس خرد شده :♦: یک شاخه

زنجبیل رنده شده :♦: یک قاشق غذاخوری

آب مرغ :♦: ۵ پیمانه

کره یا روغن زیتون :♦: ۳ قاشق غذاخوری

نمک :♦: ‌به مقدار لازم

پوست رنده شده لیمو

آب نصف یک لیمو

سوپ سرماخوردگی ,طرز تهیه سوپ سرماخوردگی ,دستور پخت سوپ سرماخوردگی

سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه ,سوپ هویج و زنجبیل مجلسی,سوپ هویج و زنجبیل مقوی

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل

در ابتدای کار کره یا روغن زیتون مصرفی را با حرارت ملایم اجاق گاز گرم مینماییم . پس از گرم شدن روغن کرفس را همراه با هویج و پیاز مصرفی سرخ میکنیم در حین سرخ شدن مواد نمک را هم به مواد غذایی میتوان اضافه نمود . در مرحله بعد از زنجبیل استفاده میکنیم مواد را همراه با زنجبیل برای ۲ دقیقه تفت میدهیم . حالا زمان اضافه نمودن آب مرغ فرا رسیده است , اجازه میدهیم مواد با حرارت ملایم اجاق گاز بجوشد تا کاملا سوپ هویج و زنجبیل ما لعاب دار و جا افتاده شود . حالا با کمک یک همزن سوپ هویج و زنجبیل را به صورت پوره در می آوریم در این بین پوست لیمو را همراه با آب لیمو , به سوپ هویج و زنجبیل اضافه میکنیم . سوپ را از روی اجاق گاز برمیداریم و پس از سرد شدن آماده سرو کردن میباشد . استفاده از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی را در فصل سرد پاییز و زمستان توصیه میکنیم تا بدن شما در برابر سرما مقاوم تر از قبل شود .

سوپ قارچ و سیب زمینی , طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی , دستور پخت سوپ قارچ و سیب زمینی

روش پخت سوپ زنجبیل ,طرز تهیه سوپ زنجبیل ,سوپ زنجبیل و هویج

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه برای زمستان

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.