آموزش آشپزی و طرز تهیه بهترین سوپ سرماخوردگی خوشمزه و بدون گوشت

آموزش آشپزی و طرز تهیه بهترین سوپ سرماخوردگی خوشمزه و بدون گوشت

سوپ سرماخوردگی ,طرز تهیه سوپ سرماخوردگی ,دستور پخت سوپ سرماخوردگی

مواد لازم برای تهیه سوپ سرماخوردگی

روغن زیتون :♦: ۲ قاشق سوپ خوری

پیاز متوسط خرد شده :♦: یک عدد

سیر له شده :♦: ۲ بوته

گل کلم کوچک ریز خرد شده :♦: ۱ عدد

آب مرغ :♦: ۵ فنجان

قارچ دکمه ای سفید درشت خرد شده :♦: ۱۵۰ گرم

گشنیز تازه خرد شده :♦: ۱ فنجان

پونه کوهی :♦: برای تزیین

سوپ قارچ و مرغ ,طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ ,دستور پخت سوپ قارچ و مرغ

سوپ سرماخوردگی خوشمزه ,سوپ سرماخوردگی کودکان ,سوپ پیاز برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی

قابلمه ای مناسب را برای پخت سوپ انتخاب میکنیم در شروع کار روغن را در آن ریخته و پس از گرم شدن آن پیاز را همراه با سیر و گل کلم به آن اضافه میکنیم حالا حرارت گاز را کم میکنیم و برای ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا مواد غذایی کاملا نرم شوند . پس از آن نوبت به اضافه نمودن آب مرغ , قارچ و سه چهارم سبزی گشنیز فرا رسیده است . دوباره سوپ سرماخوردگی را برای ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم . تا مواد کاملا پخته و نرم شوند . غذا را از روی اجاق برداشته و در داخل مخلوط کن(غذا ساز) میریزیم تا یکدست شود . دوباره سوپ سرماخوردگی را داخل ظرف ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار میدهیم تا کاملا پخته و جا افتاده شود . از الباقی سبزی گشنیز و پونه کوهی که در اختیار داریم برای تزیین سوپ سرماخوردگی استفاده میکنیم . امید است که مورد پسند شما همراهان و کاربران گرامی قرار گرفته باشد .

عکس های جدید و زیبا از ابتکار خانم های اشپز در تزیین سوپ

سوپ قارچ و سیب زمینی ,طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی ,دستور پخت سوپ قارچ و سیب زمینی

سوپ ساده برای سرماخوردگی ,بهترین سوپ سرماخوردگی ,طرز پخت سوپ سرماخوردگی

آموزش آشپزی و طرز تهیه بهترین سوپ سرماخوردگی خوشمزه و بدون گوشت

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.