طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

خورش فسنجان با رب ازگیل

پالاما>>>آشپزی>>غذاهای ایرانی>آشنایی با دستور پخت خورش فسنجان با گوشت قلقلی

مواد لازم :

گردو ۵۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

دارچین ۳ قاشق چایخوری

رب انار ۵ قاشق غذاخوری

شکر ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و یک قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.  گردوها را چرخ کنید ، درون قابلمه ۲ لیوان اب بسیار سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا اب جوش بیاید ، پس از اینکه اب جوش امد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۳ ساعت گردوها با اب بجوشند و کاملا به روغن بیافتند. پس از پختن گردوها باید رب انار و دو قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید , رنگ تیره خورشت از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای طعم ترش و ملس کاربرد دارد ، شکر و کمی نمک اضافه کنید سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم نمائید  گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودید به خورشت اضافه کنید و حدود ۱ ساعت دیگر بگذارید گوشت های قلقلی درون فسنجان با حرارت کم بجوشند ، پس از این مدت فسنجان آماده سرو میباشد. نکته ها : در ابتدای کار گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود ؛ مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد ؛ فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.