غذاهای ایرانی

طرز تهیه آش جو با کشک

طرز تهیه آش جو با کشک

طرز تهیه آش جو با کشک پالاما>>>آشپزی>>غذاهای ایرانی>دستور پخت و تهیه آش جو با کشک مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر    پیاز     ۲ عدد جو     ۱۵۰ گرم گوشت     ۰/۵ کیلو عدس     ۱ استکان سبزی آش     ۱ کیلو نخود     نصف استکان برنج     نصف استکان لوبیا سفید     نصف استکان نمک     به میزان کافی فلفل     به میزان کافی کشک     به میزان کافی زرد چوبه     به میزان کافی طرز تهیه آش جو : حبوبات را از شب پیش بخیسانید و در ضمن چند بار آبشان...

ادامه مطلب

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان پالاما » غذاهای ایرانی , روش تهیه آبگوشت کرمانی را میتوانید در ادامه تاپیک مشاهده نمایید . مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر : پیاز     ۱ عدد , سیر     ۳ حبه گوشت آبگوشتی      ۴۰۰ گرم پودر زیره سیاه     ۱ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق سوپخوری نمک و فلفل و زردچوبه     به اندازه لازم طرز تهیه آبگوشت زیره » همان گونه که زیره کرمان معروف است خود کرمانی ها نیز با این ادویه خوش طعم غذاهای بسیار درست میکنند که یکی از آ...

ادامه مطلب

روش پخت و تهیه قلیه ماهی جنوبی

روش پخت و تهیه قلیه ماهی جنوبی

روش پخت و تهیه قلیه ماهی جنوبی در این تاپیک به شما روش تهیه معروف ترین غذای جنوب یعنی قلیه ماهی را آموزش میدهیم . یک غذای ایرانی خوشمزه و لذیذ . مواد لازم جهت تهیه قلیه ماهی : شنبلیله     ۲۵۰ گرم گشنیز     ۱ کیلو گرم تمبر هندی     ۲۰۰ گرم پیاز متوسط     ۳ تا ۴ عدد زردچوبه     ۲ قاشق مرباخوری سیر     ۱ بوته روغن     ۲۰۰ گرم فلفل قرمز کوبیده شده     به مقدار لازم ماهی     ۲ کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده) « طرز تهیه قلیه م...

ادامه مطلب

دستور پخت خورش فسنجان با رب ازگیل

دستور پخت خورش فسنجان با رب ازگیل

دستور پخت خورش فسنجان با رب ازگیل مواد لازم برای خورش فسنجان با رب ازگیل :  رب ازگیل      یک پیمانه آلو خورشی     ۱۰ عدد پیاز رنده شده      دو عدد گردوی چرخ شده     یک و نیم پیمانه گوشت بوقلمون چرخ شده     ۵۰۰ گرم زعفران و نمک و فلفل و شکر     به میزان لازم طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل : دستور پخت انواع غذاهای ایرانی خوشمزه پیاز را در روغن تفت دهید ، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه کنید و آن را هم کمی تفت دهید . رب را اضافه کرده...

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ گشنیز

طرز تهیه سوپ گشنیز

طرز تهیه سوپ گشنیز مواد لازم برای تهیه سوپ گشنیز بال مرغ چند عدد برنج نصف فنجان سیب زمینی ۱ عدد هویج ۲ عدد گشنیز خرد شده یک پیمانه پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک و زردچوبه به مقدار لازم دستور پخت انواع غذاهای ایرانی خوشمزه طرز تهیه: بال مرغ را با پياز خرد شده و نمك و زردچوبه روي حرارت بگذاريد كمي كه پخت برنج خيس شده و هويج و سيب زميني و سير را اضافه كنيد وقتي سوپ لعاب دار شد گشنيز خرد شده اضافه كنيد و بعد ...

ادامه مطلب

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل دلمه ای فلفل‌دلمه‌اي (در صورت امكان رنگي) سه عدد گوشت چرخ‌كرده ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد بادمجان یک عدد جعفري ساطوري‌شده سه قاشق غذاخوري پنيرپيتزا در صورت تمايل ۱۰۰ گرم رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري زردچوبه يك قاشق مرباخوري آب، نمك و فلفل به ميزان لازم دستور پخت انواع غذاهای ایرانی خوشمزه طرز تهيه: پياز را نگيني كرده و تفت مي‌دهيم تا به صورت طلايي دربيايد، بعد گوشت چرخ...

ادامه مطلب