غذاهای ایرانی

آموزش و نحوه طبخ تاس کباب خوشمزه دارچینی

آموزش و نحوه طبخ تاس کباب خوشمزه دارچینی

آموزش و نحوه طبخ تاس کباب خوشمزه دارچینی آشپزی : آشنایی با طبخ انواع غذاهای ساده ایرانی خوشمزه , امیدواریم از این دستور پخت استفاده لازم را برده باشید . هر سوالی که در زیر تاپیک پرسیده شود جواب داده خواهد شد . با تشکر مواد لازم برای درست کردن تاس کباب دارچینی عبارتند از گوشت ران گوسفندی :                                  ۴۰۰ گرم پیاز :                                                           یک عدد گوجه فرنگی و هویج و سیب زمینی :    ...

ادامه مطلب

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس   آشپزی : آشنایی بانوان با غذاهای ایرانی اصیل و سنتی , سعی بر این داریم تا با این آموزش ها بتوانیم جایگاه از دست رفته ی غذاهای ایرانی را در سفره ها باز پس بگیریم . امیدواریم از این پست استفاده لازم را ببرید و بتوانید بادمجان شکم پر گیلانی را طبخ نمایید . موادی که شما برای تهیه بادمجان شکم پر گیلانی نیاز دارید عبارتند از : بادمجان                                                     ۵ ...

ادامه مطلب

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی پالاما>>>آشپزی>>غذاهای ایرانی>آشنایی با دستور پخت خورش فسنجان با گوشت قلقلی مواد لازم : گردو ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد دارچین ۳ قاشق چایخوری رب انار ۵ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و یک قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند سپس با دست کوفته های کوچکی از ای...

ادامه مطلب

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پالاما>>>آشپزی>>غذاهای ایرانی>آشنایی با دستور پخت زرشک پلو با مرغ روش تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه : زرشک پلو با ته دیگ مرغ غذایی بسیار خوشمزه با روش طبخی ساده . اول چند تکه ران مرغ رو با کمی نمک و زعفران و آبلیمو ترش و روغن مخلوط کرده و دو عدد پیاز خرد شده هم اضافه کرده و دو ساعتی داخل یخچال میزاریم بعد برنج خیس شده رو آبکش کرده و مرغ های مزه دار شده رو ته یک قابلمه نسوز چیده و بدون پیاز و...

ادامه مطلب

روش پخت خورش فسنجان با رب ازگیل

روش پخت خورش فسنجان با رب ازگیل

 روش پخت خورش فسنجان با رب ازگیل پالاما>>>آشپزی>>غذاهای ایرانی>دستور پخت خورش فسنجان اما با رب ازگیل مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل : آلو خورشی     ۱۰ عدد رب ازگیل      یک پیمانه پیاز رنده شده      دو عدد گردوی چرخ شده     یک و نیم پیمانه گوشت بوقلمون چرخ شده     ۵۰۰ گرم زعفران و نمک و فلفل و شکر     به میزان لازم طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل : پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه م...

ادامه مطلب

طرز تهیه آش عدس و انار شهرکر

طرز تهیه آش عدس و انار شهرکر

طرز تهیه آش عدس و انار شهرکرد پالاما>>>آشپزی>>غذاهای ایرانی>طرز تهیه غذای مخصوص زمستان آش محلی شهکرد یکی از بهترین غذاهای ایرانی برای شب های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است . درست مثل همین آش عدس و انار غذای بومی مردم شهرکرد . مواد لازم برای تهیه آش عدس و انار : پیاز    ۱ عدد سیر    ۴ حبه برنج    ۲ پیمانه عدس    ۱ پیمانه انار خشک    ۱ پیمانه سبزی آش    ۵۰۰ گرم نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغ...

ادامه مطلب

طرز تهیه و پخت مرغ سرخ شده با برنج

طرز تهیه و پخت مرغ سرخ شده با برنج

طرز تهیه و پخت مرغ سرخ شده با برنج پالاما>>>آشپزی>>غذاهای ایرانی>طرز تهیه و طبخ مرغ سرخ شده با برنج مواد لازم برای تهیه غذا برای ۴ نفر مرغ سرخ شده با برنج : روغن نباتی    مقداری مرغ پخته شده    ۲ فنجان برنج پخته شده    ۴ فنجان پیازچه خرد شده     ۴ عدد سس سویای کم نمک    ۲ قاشق غذاخوری نخود فرنگی، ذرت و هویج یخ زده     ۵۰۰ گرم طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج : یک ماهیتابه بزرگ بردارید و روی حرارت متوسط آن را گرم کنید. رو...

ادامه مطلب

طرز تهیه آش جو با کشک

طرز تهیه آش جو با کشک

طرز تهیه آش جو با کشک پالاما>>>آشپزی>>غذاهای ایرانی>دستور پخت و تهیه آش جو با کشک مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر    پیاز     ۲ عدد جو     ۱۵۰ گرم گوشت     ۰/۵ کیلو عدس     ۱ استکان سبزی آش     ۱ کیلو نخود     نصف استکان برنج     نصف استکان لوبیا سفید     نصف استکان نمک     به میزان کافی فلفل     به میزان کافی کشک     به میزان کافی زرد چوبه     به میزان کافی طرز تهیه آش جو : حبوبات را از شب پیش بخیسانید و در ضمن چند بار آبشان...

ادامه مطلب

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان پالاما » غذاهای ایرانی , روش تهیه آبگوشت کرمانی را میتوانید در ادامه تاپیک مشاهده نمایید . مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر : پیاز     ۱ عدد , سیر     ۳ حبه گوشت آبگوشتی      ۴۰۰ گرم پودر زیره سیاه     ۱ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق سوپخوری نمک و فلفل و زردچوبه     به اندازه لازم طرز تهیه آبگوشت زیره » همان گونه که زیره کرمان معروف است خود کرمانی ها نیز با این ادویه خوش طعم غذاهای بسیار درست میکنند که یکی از آ...

ادامه مطلب

روش پخت و تهیه قلیه ماهی جنوبی

روش پخت و تهیه قلیه ماهی جنوبی

روش پخت و تهیه قلیه ماهی جنوبی در این تاپیک به شما روش تهیه معروف ترین غذای جنوب یعنی قلیه ماهی را آموزش میدهیم . یک غذای ایرانی خوشمزه و لذیذ . مواد لازم جهت تهیه قلیه ماهی : شنبلیله     ۲۵۰ گرم گشنیز     ۱ کیلو گرم تمبر هندی     ۲۰۰ گرم پیاز متوسط     ۳ تا ۴ عدد زردچوبه     ۲ قاشق مرباخوری سیر     ۱ بوته روغن     ۲۰۰ گرم فلفل قرمز کوبیده شده     به مقدار لازم ماهی     ۲ کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده) « طرز تهیه قلیه م...

ادامه مطلب