غذاهای ایرانی

دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه خانگی ( پیراشکی مرغ )

دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه خانگی ( پیراشکی مرغ )

دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه خانگی ( پیراشکی مرغ ) مواد لازم برای تهیه سمبوسه مرغ برای ۴ نفر : پیاز :♦: ۲ عدد آرد :♦: ۲ پیمانه گوشت مرغ :♦: ۳۰۰ گرم روغن مایع :♦: نصف پیمانه ماست :♦: ۲ قاشق سوپخوری روغن برای سرخ کردن :♦: به میزان لازم نمک و فلفل و آب ولرم :♦: به میزان لازم جعفری خردشده :♦: یک تا دو قاشق سوپخوری دستور پخت انواع سمبوسه مرغ : برای تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه در ابتدای آشپزی به سراغ پیازها رفته و پس از آنکه آنها ...

ادامه مطلب

آموزش اشپزی و طرز تهیه تاس کباب به خوشمزه و مجلسی با گوشت

آموزش اشپزی و طرز تهیه تاس کباب به خوشمزه و مجلسی با گوشت

آموزش اشپزی و طرز تهیه تاس کباب به خوشمزه و مجلسی با گوشت آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی ساده خوشمزه و سریع و راحت مواد لازم برای تهیه تاس کباب به : گوشت سردست یا ران بدون استخوان :♦: ۷۵۰ گرم سیب زمینی :♦: نیم کیلو به :♦: ۲۵۰ گرم آلو خشک :♦: ۲۵۰ گرم روغن مایع :♦: ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی :♦: یک قاشق مرباخوری گرد غوره :♦: سه قاشق سوپخوری نمک و فلفل و ادویه :♦: به مقدار کافی طرز پخت تاس کباب به با گوشت : قبل از اینکه ...

ادامه مطلب

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با عدس و گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با عدس و گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با عدس و گوشت خوشمزه و مجلسی هنر آشپزی و آشنابی با طرز تهیه انواع غذاهای اصیل ایرانی خوشمزه و ساده مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان برای چهار نفر : بادمجان :♦: یک کیلو گوشت :♦: نیم کیلو عدس :♦: ۱۵۰ گرم کشک :♦: ۳۰۰ گرم پیاز داغ :♦: به مقدار لازم سیرداغ :♦: به مقدار لازم مغز گردوی خردشده :♦: به مقدار لازم طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی : یکی از نکات مهم ار سرخ کردن بادمجان این میباشد که وقتی پوست با...

ادامه مطلب

دستور پخت و آموزش طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مجلسی

دستور پخت و آموزش طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مجلسی

دستور پخت و آموزش طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مجلسی آموزش آشپزی و آشنابی با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی با مرغ خوشمزه و لذیذ مواد لازم  برای پخت کوفته مرغ : مرغ چرخ کرده :♦: نیم کیلو پیاز :♦: یک عدد رنده شده تخم مرغ :♦: یک عدد سیر له شده :♦: ۴ تا ۵ حبه بلغور ریز :♦: ۲ لیوان نمک و فلفل :♦: به مقدار لازم پاپریکا :♦: به مقدار لازم گوجه فرنگی :♦: چهار عدد آب :♦: یک استکان طرز تهیه کوفته مرغ مجلسی : در ابتدای آشپزی بلغورها ...

ادامه مطلب

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیاز داغ خشک و مجلسی طلایی رنگ

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیاز داغ خشک و مجلسی طلایی رنگ

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیاز داغ خشک و مجلسی طلایی رنگ برای اینکه پیاز داغ خوش رنگ و خوش فرمی داشته باشیم بهتر است از پیاز های تازه استفاده کنیم . بهترین پیاز برای تهیه پیاز داغ پیاز سفید میباشد اما اگر در دسترس نبود میتوانید از پیاز زرد هم استفاده نمایید . پس از آنکه پیاز را شسته و پوست آنرا جدا نمودید پیاز را به صورت خلالی خرد میکنیم . مقداری روغن در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا روغن بخوبی داغ شود در مرحله بعد ...

ادامه مطلب

اموزش آشپزی و طرز تهیه آش بادمجان و عدس بدون گوشت خوشمزه

اموزش آشپزی و طرز تهیه آش بادمجان و عدس بدون گوشت خوشمزه

اموزش آشپزی و طرز تهیه آش بادمجان و عدس بدون گوشت خوشمزه آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی بدون گوشت خوشمزه و مجلسی مواد لازم برای تهیه آش بادمجان : عدس :♦: یک پیمانه نخود :♦: نصف پیمانه بلغور گندم :♦: یک پیمانه لوبیا قرمز :♦: نصف پیمانه قلم گوسفند :♦: یک عدد لوبیا سفید :♦: نصف پیمانه کشک :♦: یک شیشه متوسط بادمجان سرخ شده :♦: یک کیلوگرم پیاز داغ و نعنا داغ :♦: به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه :♦: به مقدار لازم روش ت...

ادامه مطلب

آشپزی و طرز تهیه آش دوغ خوشمزه با ماست و بدون گوشت

آشپزی و طرز تهیه آش دوغ خوشمزه با ماست و بدون گوشت

آشپزی و طرز تهیه آش دوغ خوشمزه با ماست و بدون گوشت آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی ساده و مجلسی مواد لازم برای تهیه آش دوغ مناسب برای ۸ نفر : برنج :♦: ۱ پیمانه دوغ محلی :♦: ۲ لیتر ماست پرچرب :♦: ۲ لیتر نخود پخته :♦: ۱٫۵ پیمانه تره و گشنیز پاک شده :♦: نیم کیلو طرز تهیه اش دوغ محلی و مخصوص : برای شروع ماست را با یک همزن دستی یا برقی یرای مدت زمان ۵ الی ۱۰ دقیقه هم میرنیم تا ماست ما شل و یک دست شود بعد از انجام این کار ب...

ادامه مطلب

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش قیمه مجلسی خوشمزه و خوش رنگ

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش قیمه مجلسی خوشمزه و خوش رنگ

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش قیمه مجلسی خوشمزه و خوش رنگ مواد لازم برای تهیه خورش قیمه : پیاز :♦: ۲ عدد لپه :♦: ۲۰۰ گرم لیمو عمانی :♦: ۵ عدد روغن :♦: به مقدار لازم سیب زمینی :♦: ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی :♦: نیم کیلو نمک، فلفل و زردچوبه :♦: به مقدار لازم رب گوجه فرنگی :♦: ۲ قاشق غذاخوری روش تهیه خورش قیمه مجلسی : خورش قیمه یکی از اصیل ترین غذاهای مجلسی ایرانی میباشد که در کشور ما به چند روش مختلف تهیه میشود و سرو خورش قیمه با برن...

ادامه مطلب

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش رشته مجلسی و بسیار خوشمزه

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش رشته مجلسی و بسیار خوشمزه

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش رشته مجلسی و بسیار خوشمزه آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوشمزه و مجلسی مواد لازم برای آش رشته برای ۴ نفر : آرد :♦: ۲ قاشق پیاز متوسط :♦: ۴ عدد روغن :♦: به میزان لازم یا نعناع تازه :♦: ۲۰۰ گرم نعناع خشک :♦: ۴ قاشق نمک و فلفل :♦: به مقدار کافی کشک ساییده غلیظ :♦: ۲ لیوان رشته مخصوص آش :♦: ۴۰۰ گرم نخود و لوبیا و عدس :♦: ۴۵۰ گرم سبزی آش تره جعفری اسفناج شوید گشنیز :♦: ۱ کیلو طرز تهیه ...

ادامه مطلب

آشپزی و طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی در پلوپز

آشپزی و طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی در پلوپز

آشپزی و طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی در پلوپز   مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ : برنج :♦: ۱ کیلوگرم گوشت مرغ :♦: ۱ عدد ماست ساده کم چرب :♦: ۱ کیلوگرم زعفران :♦: ۲ گرم روغن :♦: ۲۵۰ گرم تخم مرغ :♦: ۶ عدد نمک :♦: به مقدار لازم روش تهیه ته چین مرغ : پس از تمیز نمودن مرغ آن را آبپز میکنیم مقدار آب را بگونه ای تنظیم کنید که بعد از پخته شدن مرغ یک استکان آب در ظرف باقی بماند پس از آن استخوان های مرغ را جدا میکنیم . مرغ را در ابع...

ادامه مطلب