غذاهای ایرانی

آشپزی نوین و طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه بدون فر در خانه

آشپزی نوین و طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه بدون فر در خانه

آشپزی نوین و طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه بدون فر در خانه مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده : گوشت چرخ کرده :♦: ۳۵۰ گرم پیاز سرخ شده :♦: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری جعفری ریز شده :♦: دو قاشق سوپخوری تخم مرغ سفت و ریز شده :♦: دو عدد رب گوجه فرنگی :♦: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل :♦: به مقدار کافی پیراشکی گوشت به انگلیسی – Belyashes طرز تهیه پیراشکی گوشت مجلسی خانگی : گوشت چرخ کرده را که آماده نموده ایم همراه با پیاز س...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه خمیر پیراشکی ساده با ماست در منزل

آموزش و طرز تهیه خمیر پیراشکی ساده با ماست در منزل

آموزش و طرز تهیه خمیر پیراشکی ساده با ماست در منزل   خمیر پیراشکی|خمیر پیراشکی سرخ کردنی|خمیر پیراشکی با ماست|طرز تهیه خمیر پیراشکی|دستور خمیر پیراشکی مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی : تخم مرغ :♦: ۲ عدد  روغن مایع :♦: ۴ قاشق سوپخوری ماست غلیظ :♦: نصف لیوان شیر :♦: نصف لیوان جوش شیرین :♦: نصف قاشق مرباخوری نمک :♦: یک قاشق چایخوری آرد :♦: نیم کیلو طرز تهیه خمیر پیراشکی : زرده تخم مرغ را همراه با مقداری روغن ریک ظرف میخلوط میکنیم...

ادامه مطلب

طبخ غذاهای دریایی و طرز تهیه خوراک میگو ساده جنوبی

طبخ غذاهای دریایی و طرز تهیه خوراک میگو ساده جنوبی

طبخ غذاهای دریایی و طرز تهیه خوراک میگو ساده جنوبی مواد لازم برای تهیه خوراک میگو : پیاز متوسط :♦: ۳ عدد      فلفل دلمه ای سبز :♦: ۱ عدد زنجبیل نرم شده :♦: ۱ قاشق چایخوری سیر تازه له شده :♦: ۱ قاشق چایخوری نمک :♦: ۱ قاشق چایخوری پود فلفل قرمز :♦: ۱ قاشق چایخوری آبلیمو :♦: ۲ قاشق غذاخوری میگوی یخ زده :♦: ۳۵۰ گرم روغن :♦: ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی :♦: ۴۰۰ گرم گشنیز تازه :♦: برای تزئین طرز تهیه خوراک میگو جنوبی : برای تهیه یک خوراک...

ادامه مطلب

دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه خانگی ( پیراشکی مرغ )

دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه خانگی ( پیراشکی مرغ )

دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه خانگی ( پیراشکی مرغ ) مواد لازم برای تهیه سمبوسه مرغ برای ۴ نفر : پیاز :♦: ۲ عدد آرد :♦: ۲ پیمانه گوشت مرغ :♦: ۳۰۰ گرم روغن مایع :♦: نصف پیمانه ماست :♦: ۲ قاشق سوپخوری روغن برای سرخ کردن :♦: به میزان لازم نمک و فلفل و آب ولرم :♦: به میزان لازم جعفری خردشده :♦: یک تا دو قاشق سوپخوری دستور پخت انواع سمبوسه مرغ : برای تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه در ابتدای آشپزی به سراغ پیازها رفته و پس از آنکه آنها ...

ادامه مطلب

آموزش اشپزی و طرز تهیه تاس کباب به خوشمزه و مجلسی با گوشت

آموزش اشپزی و طرز تهیه تاس کباب به خوشمزه و مجلسی با گوشت

آموزش اشپزی و طرز تهیه تاس کباب به خوشمزه و مجلسی با گوشت آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی ساده خوشمزه و سریع و راحت مواد لازم برای تهیه تاس کباب به : گوشت سردست یا ران بدون استخوان :♦: ۷۵۰ گرم سیب زمینی :♦: نیم کیلو به :♦: ۲۵۰ گرم آلو خشک :♦: ۲۵۰ گرم روغن مایع :♦: ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی :♦: یک قاشق مرباخوری گرد غوره :♦: سه قاشق سوپخوری نمک و فلفل و ادویه :♦: به مقدار کافی طرز پخت تاس کباب به با گوشت : قبل از اینکه ...

ادامه مطلب

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با عدس و گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با عدس و گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با عدس و گوشت خوشمزه و مجلسی هنر آشپزی و آشنابی با طرز تهیه انواع غذاهای اصیل ایرانی خوشمزه و ساده مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان برای چهار نفر : بادمجان :♦: یک کیلو گوشت :♦: نیم کیلو عدس :♦: ۱۵۰ گرم کشک :♦: ۳۰۰ گرم پیاز داغ :♦: به مقدار لازم سیرداغ :♦: به مقدار لازم مغز گردوی خردشده :♦: به مقدار لازم طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی : یکی از نکات مهم ار سرخ کردن بادمجان این میباشد که وقتی پوست با...

ادامه مطلب

دستور پخت و آموزش طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مجلسی

دستور پخت و آموزش طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مجلسی

دستور پخت و آموزش طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مجلسی آموزش آشپزی و آشنابی با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی با مرغ خوشمزه و لذیذ مواد لازم  برای پخت کوفته مرغ : مرغ چرخ کرده :♦: نیم کیلو پیاز :♦: یک عدد رنده شده تخم مرغ :♦: یک عدد سیر له شده :♦: ۴ تا ۵ حبه بلغور ریز :♦: ۲ لیوان نمک و فلفل :♦: به مقدار لازم پاپریکا :♦: به مقدار لازم گوجه فرنگی :♦: چهار عدد آب :♦: یک استکان طرز تهیه کوفته مرغ مجلسی : در ابتدای آشپزی بلغورها ...

ادامه مطلب

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیاز داغ خشک و مجلسی طلایی رنگ

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیاز داغ خشک و مجلسی طلایی رنگ

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیاز داغ خشک و مجلسی طلایی رنگ برای اینکه پیاز داغ خوش رنگ و خوش فرمی داشته باشیم بهتر است از پیاز های تازه استفاده کنیم . بهترین پیاز برای تهیه پیاز داغ پیاز سفید میباشد اما اگر در دسترس نبود میتوانید از پیاز زرد هم استفاده نمایید . پس از آنکه پیاز را شسته و پوست آنرا جدا نمودید پیاز را به صورت خلالی خرد میکنیم . مقداری روغن در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا روغن بخوبی داغ شود در مرحله بعد ...

ادامه مطلب

اموزش آشپزی و طرز تهیه آش بادمجان و عدس بدون گوشت خوشمزه

اموزش آشپزی و طرز تهیه آش بادمجان و عدس بدون گوشت خوشمزه

اموزش آشپزی و طرز تهیه آش بادمجان و عدس بدون گوشت خوشمزه آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی بدون گوشت خوشمزه و مجلسی مواد لازم برای تهیه آش بادمجان : عدس :♦: یک پیمانه نخود :♦: نصف پیمانه بلغور گندم :♦: یک پیمانه لوبیا قرمز :♦: نصف پیمانه قلم گوسفند :♦: یک عدد لوبیا سفید :♦: نصف پیمانه کشک :♦: یک شیشه متوسط بادمجان سرخ شده :♦: یک کیلوگرم پیاز داغ و نعنا داغ :♦: به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه :♦: به مقدار لازم روش ت...

ادامه مطلب

آشپزی و طرز تهیه آش دوغ خوشمزه با ماست و بدون گوشت

آشپزی و طرز تهیه آش دوغ خوشمزه با ماست و بدون گوشت

آشپزی و طرز تهیه آش دوغ خوشمزه با ماست و بدون گوشت آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی ساده و مجلسی مواد لازم برای تهیه آش دوغ مناسب برای ۸ نفر : برنج :♦: ۱ پیمانه دوغ محلی :♦: ۲ لیتر ماست پرچرب :♦: ۲ لیتر نخود پخته :♦: ۱٫۵ پیمانه تره و گشنیز پاک شده :♦: نیم کیلو طرز تهیه اش دوغ محلی و مخصوص : برای شروع ماست را با یک همزن دستی یا برقی یرای مدت زمان ۵ الی ۱۰ دقیقه هم میرنیم تا ماست ما شل و یک دست شود بعد از انجام این کار ب...

ادامه مطلب